InTech MeetUp #3

За програмерските работи

Пријави се

Информации за настанот

Трет InTech MeetUp, време е да размислуваме долгорочно. Што е иднината во технологијата и гејмингот? За тоа ќе ни зборуваат Митко и Наум, а Милан ќе ни ја раскаже неговата приказна за успешна македонска Kickstarter кампања.  Се гледаме на 6 јуни во 19:30 часот во ABC Cafe Bar.

Повеќе
mitko-cabevski

Митко Цабевски

naum

Наум Михајловски

milan-tasevski

Милан Тасевски

Пријави се

Краток Опис

InTech MeetUp е поддржан од InPlayer и замислата е да се одржуваат неколку meetup-и годишно. Целта на овие настани е да ја соберат заедницата на програмери на едно место и да им овозможат да зборуваат за технологија, да се запознаат, да се дружат. InPlayer и партнерите ќе се погрижат да носат значајни говорници од странство кои ќе имаат што да кажат и да ги селектираат програмерите во Македонија кои имаат доволно знаење и сакаат да го споделат со заинтересираните. Доколку сте заинтересирани да се вклучите како предавач, имате предлози за подобрување или да дадете поддршка за настанот со вашата организација или компанија, отворени сме за соработка.

Спонзори на настанот

Поддржувачи на настанот

Апликација

InTech MeetUp е бесплатен настан, за да присуствувате потребно е само да ја пополните оваа форма. Местата се ограничени, апликацијата ќе биде затворена кога бројот на учесници ќе го достигне лимитот.


Апликација

InTech MeetUp е бесплатен настан, за да присуствувате потребно е само да ја пополните оваа форма. Местата се ограничени, апликацијата ќе биде затворена кога бројот на учесници ќе го достигне лимитот.